Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zadek jako Kardashian! Krásku Cibulkovou inspiruje celebrita s obřím pozadím

Autor: ija

Tak takhle to je! Dominika Cibulková (27) se objevila na skok doma na Slovensku a tamním médiím prozradila i něco ze soukromí. Řeč přišla také na její šatník a tenisová kráska přiznala, že pro inspiraci chodí ke Kim Kardashianové. Zdá se, že „profesionální celebrita“ ovlivnila slovenskou tenistku i v jiném směru. Hvězda americké reality show si zakládá na svém monstrózním pozadí, no a Cibulková? Ta svůj zadeček také vystavuje nesmírně ráda. Do obřích rozměrů svého vzoru má ovšem daleko.

Dominika Cibulková je doma na Slovensku, kde nastoupí v domácím fedcupovém duelu proti Nizozemsku, a médiím povykládala, jak bylo na dovolené v Maroku a jestli si pořídila něco nového na sebe.

„Módu miluju, takže ledacos do mého šatníku přibylo. Ale udělá mi radost maličkost,“ přiznala světová čtyřka, která se pomalu, ale jistě stává módní ikonou.

„Mám kolem sebe lidi, s nimiž se radím. O módě se dokážeme bavit celé hodiny. Je pro mě pocta, že se lidem líbí, jak se oblékám, a že mě vnímají nejen jako tenistku, ale také jako ženu, která se o sebe stará,“ řekla Cibulková a prozradila, ke komu chodí na nápady.

„Líbí se mi oblékání Kim Kardashianové. Mockrát jsem se u ní inspirovala. Je sice dost extravagantní a nosí i věci, co by u nás neprošly, ale dlouhé kabáty, boty, džíny a body, jaké nosí ona, ty u mě letí,“ přiznala.