Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Hlavně žádný sex! Fanoušci chtějí titul, vnadnou manželku své hvězdy prosí o pomoc

Autor: ija

Co by fanoušci neudělali pro svůj klub? Příznivci tureckého Besiktase se nemohou dočkat konce sezony, která jim, jak doufají, přinese domácí titul. V závěru ale jejich hvězdy nesmí ztratit vedení. A tak jeden z fanoušků neváhal a prosil manželku Duška Tošiče, aby se doma v ložnici vyvarovali všech sexuálních radovánek. „Jeleno, prosíme tě, teď žádný sex s Tošičem, dokud sezona neskončí. Besiktas musí být mistr,“ naléhal na Twitteru. Vyzývavá popová star Jelena Karleuša se tomu ale jen směje. 

Fanoušci istanbulského klubu se na 15. ligový titul jen třesou a mají strach, že výkony v ložnici s vnadnou manželkou by srbského obránce mohly vyšťavit natolik, že by mu pak nezbývalo dost sil na fotbalová klání v závěru sezony. „Nemilujte se tři týdny, vždyť to pak můžete dělat každý den,“ přemlouval sexy Jelenu fanda Hidir Hidirov.

Turecká liga ale končí až 4. června a Jelena, jedna z nejpopulárnějších zpěvaček na Balkáně a místní módní ikona, která neváhala obvinit Kim Kardashian, že ji napodobuje, se nehoráznému požadavku jen směje.

Manželka srbského obránce Besiktase Instanbul Duška Tošiče Jelena Karleuša je na Balkáně popovou hvězdou.
Manželka srbského obránce Besiktase Instanbul Duška Tošiče Jelena Karleuša je na Balkáně popovou hvězdou.