Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dře i s bolestivými stehy! Plíšková po nehodě s větrákem poprvé s raketou v ruce

Autor: pv

Zbrklost ji připravila o vítězství a vyřadila ji ze hry na několik týdnů. Tenistka Kristýna Plíšková minulý týden na turnaji v Nan-čchangu musela skrečovat utkání 2. kola, protože si při neopatrné manipulaci s větrákem ošklivě poranila palec levé ruky. Nyní se fanouškům na sociální síti pochlubila, že už opět trénuje s raketou v ruce i přes děsivé stehy na prstě.

Velká bolest se zračila na tváři Kristýny Plíškové , když opouštěla kurt se zafačovaným prstem v doprovodu doktorky a v slzách. Všem bylo jasné, že tohle zranění si vyžádá delší čas na rekonvalescenci. „Od tenisu si odpočine asi dva týdny. Rána je zašitá,“ informoval tehdy její manažer Michal Hrdlička. Na palci má od té doby dvojče světové tenisové jedničky pět stehů. Tržná rána od listu větráku už se pomalu hojí a hlavně už to Kristýnu tolik nebolí.

Proto vzala do své levačky raketu a opět se vrhla do trénování. Kdy a kde ji opět uvidíme na kurtech, ještě není známo, ale do konce srpna by to mohla sedmatřicátá hráčka žebříčku WTA zvládnout.

Kuriózní skreč Kristýny Plíškové. V Číně strčila palec do větráku a skončila v slzách
Video se připravuje ...

Palec Kristýny Plíškové je sešitý. Čeká ji asi dvoutýdenní pauza.
Palec Kristýny Plíškové je sešitý. Čeká ji asi dvoutýdenní pauza.