Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Jágr na seznamce, chcete ho? Stanice NBC si vystřelila z hvězdy

Autor: iSport.cz

Polovina srpna je za námi a Jaromír Jágr stále ještě neví, kterému městu bude v příštích pár týdnech a měsících říkat domov. Florida už o něj nestojí a ačkoliv několik klubů projevilo zájem, nic není hotové. A nikdo neví, kdy bude. Proto se odborníci na NHL na zámořské stanici NBC rozhodli založit Jaromíru Jágrovi profil na seznamce Tinder.

Aplikace Tinder, to je věkově neomezený produkt, který krátí dlouhou chvíli mladým i starším a sbližuje muže i ženy po celém světě. Jak funguje? Stačí si ho nainstalovat do mobilu a pak jen označit ten profil, který vám přijde atraktivní. Jakmile stejně zareaguje druhá strana, dojde k propojení a je možné navázat kontakt.

No a to je přesně to, co by si v NBC přáli, vyvolat shodu. Fanouškovská fóra jsou plná dotazů a nepochopených výrazů. Proč proboha toho Jágra nikdo nepodepsal? Už si ho někdo vezměte! nabádají příznivci z celého světa. Zatím si neumí představit, že populární Čech by měl z nejlepší hokejové ligy zmizet. Kor poté, co ve dvou posledních sezonách ze čtyř nasbíral vždy aspoň 60 bodů.

Takže stačilo vybrat pár fešných fotografií, přidat jméno, věk a povolání a šlo se na to. Co na to říkáte, berete ho? A co na to přítelkyně Veronika?

which team will swipe right on @jj68jaromirjagr?? 🤔

Příspěvek sdílený NHL on NBC Sports (@nhlonnbcsports),Srp 15, 2017 v 11:42 PDT

Jaromír Jágr na seznamce, který tým si ho vezme?
Jaromír Jágr na seznamce, který tým si ho vezme?

Jágr vtipkoval: Nejvážnější jednání jsou s Kladnem. Majitel ví, co chce
Video se připravuje ...