Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Pěstí mezi nohy! Boxerův syn (7) při vážení drsně napadl tátova soupeře

Autor: rou

Sobotní boxerský zápas o mistrovský pás organizace WBO ve střední váze mezi Billym Joe Saundersem a Williem Monroem Juniorem bude mít o pořádný náboj postaráno. Při pátečním vážení totiž Saundersův sedmiletý syn napadl jeho soupeře. A to dost nevybíravě, když ho pěstí praštil doslova pod pás, pak ještě přidal kopnutí nohou...

Vážení boxerů před zápasy bývá leckdy dost vyhrocené, ale to, co se přihodilo v pátek v Londýně, se vážně jen tak nevidí. Billy Joe Saunders obhajuje s  Williem Monroem svůj pás organizace WBO ve střední váze. Když po vážení pózovali fotografům, Saundersův malý syn, který byl na pódiu s tátou, Monroa pěstí praštil mezi nohy a ještě než ho odtáhla ochranka, stihl ho i nakopnout.

Stevie Saunders napadl soupeře svého táty poté, co ho pohladil po hlavě
Stevie Saunders napadl soupeře svého táty poté, co ho pohladil po hlavě

Celá mela vznikla poté, co Monroe Stevieho pohladil po hlavě. A to evidentně neměl dělat. „Učím svého syna, že když na něj sáhne někdo, koho nezná, má ho praštit a utíkat: sebeobrana,“ zastal se svého syna obhájce titulu Saunders.

Monroe vypadal spíš hodně překvapeně a před klukovým kopem se kryl, ale jinak příliš nereagoval a se soupeřem dokončil pózování pro fotografy. Nicméně mezi oběma rivaly to nebyla první přestřelka. Brit Saunders při mediálním dni vypálil na Monroa, že je „buzna“ a ještě prohodil několik hodně sprostých slov o jeho matce k jeho trenérovi.

Stevie Saunders se dostal do titulků už v červnu, kdy byl jeho otec kritizován kvůli tomu, že své dítě nechal na poli řídit terénní auto.