Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nejvíc sexy kočka příští olympiády? Fanoušci šílí z půvabů mladé Němky

Autor: zab

Olympijské hry v Tokiu 2020 mají svoji jasnou vítězku. Že je na takové úvahy trošku brzo? Ale vůbec ne. Podle mnohých fanoušků je jasnou šampionkou, alespoň pokud je o půvab, německá atletka Alice Schmidtová. Osmnáctiletá slečna má už díky své kráse příznivců více než kdejaká hvězda.

Půvabná Alice se svými sexy tvary chlubí na svém twitterovém účtu a daří se jí na výbornou. A fanoušci nepochybují. Tahle dívka nebude mít co do půvabu v Japonsku vůbec konkurenci.

A co na tom, že se jí na atletických oválech podle představ tolik nedaří. Ve své sbírce má "jen" stříbro z mistrovství Evropy do 20 let a to ještě jako členka štafety na 4x400 metrů.

GALERIE: Podívejte se na nej snímky německé krásky

Alice Schmidtová ví, jak si získat fanoušky
Alice Schmidtová ví, jak si získat fanoušky


Své příznivce si Schmidtová dokáže získat jinak. Její instagramový účet totiž sleduje více než 40 tisíc nadšených fanoušků a můžete si být jistí, že toto číslo zdaleka není konečné.

Němka své fanoušky zdráždí sexy fotky v bikinách, na mořské pláži, bazénu ci atletické dráze. A pokud si myslíte, že odhalením svých půvabů své nejisté výkony na dráze nemůže nahradit, jste na omylu.

S mladičkou Němkou již podepsala lukrativní smlouvu společnost Puma a to je velmi příjimný základ do budoucí kariéry ať již ve světě modelingu či špičkové atletiky.