Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hvězdný Orlando Bloom na Slavii: dostal dres od Tvrdíkovy dcery, fandil s Bartoškou

Autor: pta

Po čtvrtečním večeru si může Orlando Bloom udělat jasno: jsem sparťan, nebo slávista? Slavný hollywoodský herec si zpříjemnil pracovní pobyt v Praze návštěvou dalšího fotbalového zápasu. Po utkání české nejvyšší soutěže na Letné Sparta – Plzeň (0:1) viděl v Edenu prohru Slavie s Villarrealem (0:2) v Evropské lize.

Proslavil se v sérii velkofilmů Piráti z Karibiku nebo v trilogii Pán prstenů. V těchto týdnech je Bloom v české metropoli kvůli natáčení osmidílné fantasy detektivky Carnival Row a svůj pražský pobyt si zpestřuje návštěvami fotbalových stadionů.

Poprvé se vydal v polovině října na Spartu. Ani tehdy domácí nevyhráli. Tentokrát skončili domácí také bez bodu, ale bylo se na co dívat. Při oslavách 125. výročí od založení Slavie dorazilo na stadion přes 18 tisíc fanoušků, v prvním poločase se zapojili všichni do obří choreografie. Společnost mu dělal také ředitel karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška .

Bloom neodešel s prázdnou. Dcera šéfa klubu Jaroslava Tvrdíka Jana, která je úspěšnou modelkou, mu předala dres Orlando 1.

Tak schválně – bude stále platit, že Orlando Bloom je příznivcem Manchesteru United?

Slavný herec Orlando Bloom navštívil zápas Slavie proti Villarrealu. Vyfotil se společně s Jiřím Bartoškou.
Slavný herec Orlando Bloom navštívil zápas Slavie proti Villarrealu. Vyfotil se společně s Jiřím Bartoškou.