Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Ujfaluši o zlatokopkách: Poznám je, ale už je nepotkávám. Ale když jsou chytré...

Autor: iSport.cz

Je jedním z nejúspěšnějších a nejbohatších českých fotbalistů. Nelze se divit, že Tomáš Ujfaluši budí pozornost u žen. Dokázal by rozpoznat takovou, které jde pouze o peníze? Na tuto otázku odpovídal v pořadu v Digi TV Česká ulička.

Bývalý hráč Hamburku, Fiorentiny, či Atlétika Madrid už přiznal, že podobný typ žen ho dnes míjí. „Já už je nepotkávám,“ řekl zkušený obránce, který kariéru ukončil před čtyřmi lety po angažmá ve Spartě.

Zlatokopky by ale zvládl odhalit poměrně rychle. „Myslím, že bych to dokázal. Stačilo by prohodit pár vět a udělal bych si názor. Ale víme, že ženský jsou vyčůraný a vychytralý. Takže pokud byste narazili na opravdu chytrou zlatokopku, tak by to bylo těžký,“ rozesmál se.

Odmítl také, že by v minulosti ženám kupoval příliš mnoho drahých dárků. „Nějaké ženy jsem měl, ale vždycky jsem si to dělal já podle sebe. Pokud jsem jim to koupil, tak kvůli tomu, že jsem chtěl a nebyl tam žádný tlak z její strany. Já byl takový, že jsem toho moc nekupoval.“

Ujfaluši třeba odmítl, že pořídil moderátorce Michaele Ochotské luxusní auto. „Audinu si jednou dvakrát půjčila a už se z toho udělalo, že je to její auto,“ usmál se.

Ujfaluši o zlatokopkách: Poznám je, ale už je nepotkávám. Jedině kdyby…
Video se připravuje ...

Celý rozhovor s Tomášem Ujfalušim v pořadu DIGI TV Česká ulička sledujte ZDE>>>

Tomáš Rosický, Tomáš Ujfaluši a Petr Čech jdou na legendární tiskovku po průšvihu na pokoji 433 v hotelu Praha
Tomáš Rosický, Tomáš Ujfaluši a Petr Čech jdou na legendární tiskovku po průšvihu na pokoji 433 v hotelu Praha