Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Strach o Jágra: Veronika nechtěla být sprostá. Tohle může udělat jen…, psala Inna

Autor: pta

Na Jardu nám nesahejte! Přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová a jeho bývalá partnerka Inna Puhajková se shodly v hodnocení zákroku útočníka Havířova Marka Sikory, který hokejovou superstar vyřadil ze včerejšího prvoligového zápasu na Kladně. Zatímco Kopřivová šetřila ostřejšími výrazy, Puhajková do toho šla ostřeji. Rozhodčí přitom naražení na mantinel nevyhodnotili jako faul.

Čerstvý šestačtyřicátník Jágr na ledě dlouho nevydržel. Hned při jeho druhém střídání si kryl puk u mantinelu, Sikora k němu zezadu přijel a narazila ho na hrazení. Došlo na krev i nosítka, které druhý nejproduktivnější hráč historie NHL nakonec nepotřeboval.

Kopřivová se o svého milého bála. „První liga, no. Pravidla tady jsou asi jiný. Víc to komentovat nebudu a toho Havířáka už vůbec ne, byla bych akorát sprostá a nechci šířit negativní vibes,“ vzkázala na Instagramu.

Puhajková byla daleko ostřejší. „Tohle může udělat jen totální kok*t. Doufám, že si pan mistr Sikora své dvě vteřiny slávy užil. Dost se divím, že od kladenských nedostal na ciferník, v NHL by tohle bylo spoluhráčema okamžitě potrestáno,“ rozohnila se na sociální síti.

Sám Sikora litoval následků jeho zákroku. „Chtěl jsem ho aspoň poklepat, ale bylo kolem něj hodně lidí, takže to pořádně nešlo. Aspoň touhle cestou bych se mu tedy chtěl omluvit. Snad bude brzo v pořádku a nebude to nic vážného,“ řekl po zápase, který jeho tým prohrál 1:3.

Jágr putoval na vyšetření do nemocnice, po kterém byl propuštěný domů. „Věříme, že se rychle zase vrátí na led,“ uvedl mluvčí klubu Vít Heral.

Reakce Jágrovy přítelkyně Veroniky Kopřivové na zákrok, po kterém putovala hokejová hvězda do nemocnice
Reakce Jágrovy přítelkyně Veroniky Kopřivové na zákrok, po kterém putovala hokejová hvězda do nemocnice

Jágr nedohrál utkání s Havířovem! Podívejte se na video zákroku, který ho poslal do kabiny
Video se připravuje ...