Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Krásná televizní sporťačka Čuhelová dostala nabídku: Mluv o sexu s fotbalisty!

Autor: sjs

Pět let patřila k fotbalovým reportérkám České televize. Nyní Monika Čuhelová rozjíždí vlastní internetový projekt. Řídí vůz, ve kterém zpovídá vybrané fotbalisty či trenéry. Ještě předtím ale dostala lukrativní nabídku, aby moderovala sportovně erotický pořad.

Střídavě pendluje mezi Amerikou a Českem. Monika Čuhelová za oceánem nasává inspiraci pro nové projekty, které by mohla doma realizovat. Jedním z nich je i pořad Neutečeš, kdy jezdí po městě s fotbalisty a nechává je odpovídat na dotazy od fanoušků.

„Nefotbalové otázky dostávají naše hosty do situací, ve kterých není prostor brát se vážně. A přesně tohle český fotbal potřebuje. Na to ostatní tu máme experty, že jo,“ píše Čuhelová na webu Hithit.cz, přes který se snaží sehnat potřebné finance.

Přitom žádné peníze vybírat nemusela. Před rokem dostala lukrativní nabídku. „Moniku oslovila společnost zastupující známý přípravek na podporu erekce, aby pro ně natáčela něco jako fotbalové Peříčko. Mělo jít o pořad, ve kterém by se s fotbalisty bavila o sexu. Monika ale vymyslela jiný formát a spolupráce se nakonec neuskutečnila. Obě strany si stály za svým,“ stojí na stránce, kde Čuhelová hledá přispěvatele na svůj projekt.

Témata:  sexyčuhelováerotikaVIPsportpořad