Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Puhajková jen v kalhotkách škádlila z balkonu dělníky: Ať z toho taky něco mají!

Autor: ps

Když už si pořizuje sexy fotky, tak ať se všichni dívají! Sportovní moderátorku Innu Puhajkovou (32) má spousta lidí spojenou s plachou dívenkou, ale… Vůbec jí nevadí pózovat na balkoně jen tak v kalhotkách!

Tvář novácké sportovní redakce a bývalá partnerka Jaromíra Jágra se netají tím, že se ráda ukáže v roli modelky. Nebere to jako práci, spíš jako koníček. Možná jí nějaká ta kačka za fotky do kapsy spadne, ale koho to zajímá. Důležité je, jak skvěle na nich vypadá!

Sexy Innou se kochali i dělníci.
Sexy Innou se kochali i dělníci.

Při jejím posledním focení se dostala až na balkón. Jen v kalhotkách a s velmi krátkým tričkem. No prostě maximálně sexy! „Ať z toho dělníci taky něco mají,“ vtipkovala na Instagramu. Na pozadí obrázku byla vidět špička jeřábu, takže bylo jasné, že se kluci od lopaty mohli trochu pokochat.

Ale můžou si nechat zajít chuť stejně jako všichni ostatní pánové. Inna je totiž zadaná. Po náročném vztahu s hokejovým bohem si vybrala fotbalistu Jihlavy Petra Tlustého. Mnohem méně výrazného sportovce, zato více vyniká na obrázcích. Je to takový »modelín«…