Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Záruba maká na MS, Fridrichová si vyčítá péči o děti: Je ze mě asociální člověk!

Autor: sjs

Jak jen to zvládají? Hokejový komentátor Robert Záruba a jeho partnerka moderátorka publicistiky Nora Fridrichová jsou hvězdami České televize. Kvůli pracovnímu vytížení nemají moc volného času. Jejich dcery šestiletá Diana a tříletá Mariana tak často vidí rodiče hlavně na televizní obrazovce.

Rodina je na prvním místě, ale práce jim zabere moře času. Robert Záruba během sezony komentuje extraligová utkání a nyní je například na více jak dva týdny na hokejovém MS v Dánsku. Fridrichová má zase svůj publicistický pořad 168 hodin, který připravuje už od roku 2006.

„Já si dost věcí jako matka vyčítám, hodně si je beru a přijdu si jako matka nedokonalá. Vnímám své mateřské chyby a tohle je zdroj mých výčitek, že o víkendu netrávím víc času jen s dětmi,“ povzdechla si moderátorka v magazínu Active Beauty a prozradila, jak si musí o víkendu dělit hlídání dětí se Zárubou.

Robert Záruba přiznal, že má s hokejem velké starosti a rodinku zanedbává. Chystá se jí to vynahradit v létě.
Robert Záruba přiznal, že má s hokejem velké starosti a rodinku zanedbává. Chystá se jí to vynahradit v létě.

„S dětmi je vždy alespoň jeden z nás. Soboty má volné Robert, v neděli pracuju jen dopoledne, proto odpoledne zpravidla přebírám děti. Musíme hodně plánovat, aby vše navazovalo,“ prozradila Fridrichová, která služeb chůvy nevyužila, ale občas pohlídá dcery babička nebo děda. Kvůli dětem musela se Zárubou obětovat některé věci.

„Dřív jsem byla hodně společensky vytížená. Teď je ze mě v podstatě asociální člověk a po večerech bývám doma. Když si občas někam vyjdu, tak to moje dcery nesou trochu nelibě, protože na večery bez mámy nejsou zvyklé,“ řekla zkušená novinářka.