Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Sportovci jezdí odpočívat do Babišova hnízda. Navštívil ho Jágr i Baroš

Autor: sjs

Rádi se tam uhnízdí. Slavní čeští sportovci rádi jezdí odpočívat na farmu premiéra v demisi Andreje Babiše. Čapí hnízdo na Benešovsku loni navštívil například i hokejista Jaromír Jágr s partnerkou Veronikou a naposledy přijel s celou rodinkou fotbalista Milan Baroš. Kdo ještě jezdí do kontroverzního rekreačního areálu?

Farma Čapí hnízdo, která je prý nejlepším projektem, co kdy Andrej Babiš vymyslel, je otevřena od roku 2010 a slouží k rekreaci nejen rodině současného premiéra, ale i movitým klientům. Na návštěvu ekofarmy se pak jezdí lidé ze širokého okolí.

Do Olbramovic, kde se „Čapák“ nachází, směřuje i velké množství známých českých sportovců. Svatbu tam měl před třemi lety tenista Lukáš Rosol , který si tehdy bral svou první ženu moderátorku Michaelu Ochotskou .

Loni v létě se na farmě ukázal i hokejista Jaromír Jágr s partnerkou Veronikou Kopřivovou . Bylo to zrovna v době, kdy začal být Babiš trestně stíhán kvůli dotačnímu podvodu právě kvůli Čapímu hnízdu. Útočník kvůli tomu dostal od některých fanoušků za uši.

Nastávající maminka Nicole Vaidišová, těhotná partnerka tenisty Radka Štěpánka, si udělala hezkou chvilku v bazénu na Babišově farmě Čapí hnízdo.
Nastávající maminka Nicole Vaidišová, těhotná partnerka tenisty Radka Štěpánka, si udělala hezkou chvilku v bazénu na Babišově farmě Čapí hnízdo.

„Božský Jarda Jágr byl teď na Čapím hnízdě. Jako sportovec mě ovlivnil v mnohém, jako člověk už tolik ne,“ napsal naštvaný cyklistický závodník Leopold König na svém Twitteru. Návštěvu Jágra pak využíval i samotný Babiš, když se chlubil tím, jak se na Čapím hnízdě Jágrovi líbilo.

Letos pár dní před tajnou svatbou dorazil na farmu tenista Radek Štěpánek se svou těhotnou ženou Nicole Vaidišovou a sdíleli na sociální síti snímky z bazénu. V dubnu zavítal k premiérovi i fotbalový internacionál Jiří Jarošík se svými blízkými a v týdnu sem vyvezl celou rodinku další fotbalista Milan Baroš . S manželkou Terezou si dopřávali sekt a pivo zatímco synové jezdili po Čapáku na kole.

"Tohle je strasně vtipné. Dnes jsme měli dvě varianty kam pojedeme a zvolili jsme tu druhou, jinak jsme tam byli s vámi jak v Bibione," napsal manželům Barošovým pod fotku moderátor Leoš Mareš.


Témata:  ŠtěpánekbarošrosolJágrbabišVIPsportČapí hnízdo