Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Kočička českého hokejisty se loučila se svobodou: Sexy rajdy v Las Vegas!

Autor: ps

Obvykle to bývá naopak. Chlapi řádí v Las Vegas a ženy dávají svobodě poklidné sbohem. Jenže to není případ lásky hokejisty Jakuba Kindla (31). Jeho Aferdita zapíjela rozlučku se sexy kamarádkami přímo ve »Městě hříchů«! A znáte to, co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas…

Dokonale vymóděná partička oblékla jednodílné černé plavky s nekonečnými výstřihy, na nichž stálo: Tým nevěsty. Snoubenka obránce, jenž prošel mužstvy NHL Red Wings a Panthers, mezi kamarádkami svítila v bílém s heslem: Budoucí nevěsta.

Potkat tuhle hříšnou skupinku v Česku, asi by se kolemjdoucí »diváci« cítili pohoršeně. Ale v Las Vegas? Tam je tohle na denním pořádku. Vypadat vyzývavě, mít výstřih až ke kolenům a upozornit na sebe, to je za plný počet bodů!

Rozlučka snoubenky Jakuba Kindla se svobodou.
Rozlučka snoubenky Jakuba Kindla se svobodou.

Nutno podotknout, že se to partičce kolem budoucí ženy bývalého českého hokejového reprezentanta, povedlo. Kdo výstřední dámičky viděl, šel do kolen! A podle hodnocení velitelky si víkend užily i samotné aktérky.

„Neskutečná rozlučka! Děkuji všem 10 překrásným, zábavným a milujícím holkám, které to se mnou oslavily. Speciálně díky sestře Jehoně, že to tak skvěle naplánovala, bylo to perfektní. A děkuju i ostatním, vytvořily jste z Vegas pocit, že nám patří,“ vyznala se blonďatá kráska původem z Albánie na sociální síti.

Plzeň - Olomouc: Jakub Kindl svoji střelu umístil perfektně pod horní tyč a bylo vyrovnáno, 2:2
Video se připravuje ...