Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Rajcovala ňadry i rozkrokem! Nestydatá milenka fotbalisty Rooneyho znovu v akci

Autor: sjs

Už neví, jak by na sebe ještě víc strhla pozornost. Někdejší milenka ženatého fotbalisty Waynea Rooneyho, vnadná Laura Simpsonová, slavila v centru Manchesteru 30. narozeniny. Na svou oslavu dorazila v hodně odvážných šatech. Všem dávala na odiv, na co sbalila bývalého kapitána anglické reprezentace.

Románek s Rooneym udělal ze Simpsonové přes noc celebritu. Před více jak rokem byl fotbalista lapen policií, jak opilý řídí. Vedle sebe měl v tu chvíli zrzavou milenku Lauru. Skandál nabral na obrátkách i kvůli tomu, že fotbalistova manželka Coleen čekala se svým mužem již čtvrté dítě.

Díky Lauře bylo na ulici živo
Díky Lauře bylo na ulici živo

Průšvihář Wayne slíbil ženě poslušnost a bylo mu už poněkolikáté odpuštěno. To zrzavá diva se snaží neustále z aféry vyvařit maximum. Několikrát tak vystoupila v televizi a promluvila o vztahu se slavným útočníkem. Zúčastnila se i reality show a bere tučné honoráře od bulvárních novinářů za rozhovory na téma Rooney.

Ráda je i v hledáčku paparazzi fotografů. V sobotu slavila třicáté narozeniny v centru Manchesteru a do ulic vyrazila s kamarádem v krátkých oranžových šatech s velkým výstřihem. Při dovádění na chodníku pak vykoukla i Lauřina bradavka. V minulosti už jí takhle vypadlo celé prso na veřejnosti a dokonce ukázala i odhalené pozadí či klín. Simpsonová kuje železo, dokud je žhavé.

Témata:  skandálrooneymilenkaprsanevěrasexyVIPsport