Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Na MS slavila s Kanárky, její Němec se utápěl v slzách: Podraz brazilské topmodelky!

Autor: ps

Na tribunách mistrovství světa v Rusku je to jedna velká módní přehlídka. Některé krásky mají k fotbalistům velmi blízko jako třeba Brazilka Izabel Goulart (33) k Neymarovi a spol. Jenže je tu problém! Andílek Victoria Secret randí s Němcem. Smutným vyřazeným Němcem.

Její slabost pro brazilské fotbalisty je tak průhledná. Důkazem je fakt, že byla Izabel v roce 2009 zasnoubená s Marcelem Costou, jenže jim to krachlo.

Tak si neodolatelná holka, která byla dlouhých 11 let tváří andělských modelek z Victoria Secret, vyhlédla jiného fotbalového milionáře. Momentálně hodně smutného brankáře Paris St. Germain a náhradníka vyřazeného německého týmu Kevina Trappa.

A další pusinky...
A další pusinky...

V nejhorší chvíli se na něho vykašlala! Když se Kevin utápěl v slzách a v hlavě mu kolovaly myšlenky, jak je možné, že poslední mistři světa vyletěli ze šampionátu a skončili poslední v lehké skupině (Korea, Mexiko, Švédsko), rozjetá kráska se bavila postupem Brazilců. Osm set kilometrů daleko od Moskvy v Kazani.

Hráči i fanoušci byli z andílka úplně vedle. Není divu, vždyť Izabel oblékla zaříznuté krajkové kraťásky s krátkým tričkem v barvách Brazílie. A nebyla by to koketní modelína, kdyby si trochu nezalaškovala. „Mé pozitivní vibrace, to je nejlepší pro naše kluky!“ napsala na sociální síti.

Těžko říci, co přesně tím myslela, ale svému miláčkovi tím určitě nepřidala…