28. června 2018 • 22:00

Program osmifinále MS: Hit Argentina – Francie. Na co dalšího se těšit?

Autor: iSport.cz, apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skupinová fáze mistrovství světa ve fotbale dospěla ke konci. Jaké týmy na sebe v prvním kole vyřazovacího pavouka narazí? Jednoznačně nejatraktivnějším soubojem bude hned první souboj play off fáze, v němž změří síly Francie a Argentina. Do čtvrtfinále se dostane také vítěz zápasu Švédsko - Švýcarsko. Sestav si vlastní tým z reálných hráčů MS ve fotbale a hraj o 160 tisíc korun>>



Program play off - osmifinále

Den Datum Čas Zápas Místo ONLINE
So 30.6. 16:00 Francie - Argentina Kazaň ONLINE »
So 30.6. 20:00 Uruguay - Portugalsko Soči ONLINE »
Ne 1.7. 16:00  Španělsko - Rusko Moskva, Lužniki ONLINE »
Ne 1.7. 20:00 Chorvatsko - Dánsko Nižnij Novgorod ONLINE »
Po 2.7. 16:00 Brazíle - Mexiko Samara ONLINE » 
Po 2.7. 20:00 Belgie - Japonsko Rostov ONLINE »
Út 3.7. 16:00 Švédsko - Švýcarsko Petrohrad ONLINE »
Út 3.7. 20:00 Kolumbie -Anglie Moskva,Oktrytie ONLINE »

Portugalsko - Uruguay

Hned první zápas nabídne velkou podívanou. Portugalsko, s hvězdným Cristianem Ronaldem, narazí na jihoamerickou Uruguay. Ta opanovala skupinu A, když v zápasech s Egyptem, Saúdskou Arábií a Ruskem neinkasovala ani jeden gól a bez ztráty kytičky postoupila z prvního místa.

To reprezentace z Pyrenejského poloostrova se klepala o postup do poslední minuty. Íránskou šanci ale Portugalci přežili a s pěti body skončili ve skupině B druzí, když je o první místo připravilo jen horší skóre, než mělo Španělsko.

Kompletní pavouk play off MS ve fotbale ZDE »

Francie - Argentina

Poposuneme-li se pavoukem o patro níže, přijde na řadu největší šlágr osmifinále. Proti sobě totiž vyběhnou reprezentace Francie a Argentiny. Oba celky na šampionátu zatím zůstávají za očekáváním. Podobné výkony, jaké podávaly tyto dva týmy ve skupině, by na postup do čtvrtfinále proti silnému soupeři stačit nemusely. Budou se z postupu radovat Pogba s Griezmanem, nebo projde do další fáze Lionel Messi?

Brazílie - Mexiko

Souboj dvou mužstev z amerického kontinentu uvidí ruská Samara. Brazílie narazí na Mexiko, které sice v posledním kole skupinové fáze schytalo příděl od Švédů, ale na druhou stranu dokázalo porazit Německo, čímž započalo jeho bídnou cestu turnajem. Brazilci zaváhali pouze v prvním utkání na turnaji, ve kterém remizovali se Švýcarskem, následně si ale poradili jak s Kostarikou, tak se Srbskem.

Španělsko - Rusko

Další osmifinálovou dvojici tvoří Španělsko a Rusko. La Roja čeká v Moskvě na stadionu v Lužnikách peklo. Ruští fanoušci udělají maximum, aby pomohli svému týmu porazit šampiony z roku 2010. Rusové patřili v základních skupinách k velkým překvapením a po zápasech s Egyptem a Saúdskou Arábií měli na svém kontě plný počet bodů.

Je však otázkou, co s týmem provede facka, kterou inkasoval ve třetím zápase od Uruguaje, které podlehla domácí reprezentace 0:3. Španělská cesta základní skupinou byla také hodně trnitá, přesto postoupili po dvou remízách a jedné výhře svěřenci nového kouče Fernanda Hierra z prvního místa.

Chorvatsko - Dánsko

Velký obdiv si v základní skupině vysloužilo za své výkony Chorvatsko. Zejména výhra 3:0 nad Argentinou vyrazila všem dech. Týmu, který ve skupině D nasbíral plný počet 9 bodů, bude nyní v cestě do čtvrtfinále stát Dánsko. To se na turnaji pyšní kvalitní obranou. Zatím totiž inkasovalo pouze jednou, a to z pokutového kopu v duelu s Austrálií.

Belgie – Japonsko

Tohle bude souboj dvou rozdílných vah. Belgie patří mezi favority na celkové vítězství a ve skupině to jen potvrdila třemi výhrami – 3:0 nad Panamou, 5:2 nad Tuniskem a 1:0 nad Anglií. Japonci naproti tomu postoupili až zásluhou menšího počtu žlutých karet před Senegalem, s nímž měli shodnou bilanci bodů, skóre i vyrovnaný vzájemný zápas.

Švédsko - Švýcarsko

Švédové si zajistili postup do play off až v závěrečném zápase s Mexikem, které porazili 3:0 a jejich sebevědomí bude po postupu z prvního místa obrovské. Nic ale nesmí podcenit, přeci jen proti nim bude stát mužstvo, které dokázalo remizovat s favorizovanou Brazílií.

Kolumbie – Anglie

Další velký šlágr osmifinále. Kolumbie postoupila poté, co ovládla svou skupinu H se po výhrách 3:0 nad Polskem a 1:0 nad Senegalem. Anglie dokázala podle předpokladů zvítězit dvakrát, když porazila 2:1 Tunisko a 6:1 Panamu, ale podlehla Belgii 0:1. Mužstvo bude znovu spoléhat na kapitána Harryho Kanea, jenž se na šampionátu trefil již čtyřikrát.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud