Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Lekla se a maže společné fotky: Saganově potetované »milence« vyhrožují!

Autor: ps

Cyklistický svět řeší rozchod hvězdy Petera Sagana (28) s manželkou Katarínou. Mohla by za ním být druhá žena – modelka jménem Linda Odehová. Ta teď za sociálních sítí maže společné fotky se slovenským závodníkem a stěžuje si, že jí vyhrožují.

Už je to pár let, kdy se poprvé potkali ve stáji Tinkoff. Před několika dny se Linda ukázala na probíhající Tour de France u vchodu do autobusu současného Saganova týmu Bora-Hansgrohe znovu. A okamžitě se stala terčem, že může za rozpad jeho manželství.

Důkazy chybí, ale přinejmenším je podezřelé, že potetovaná kráska stahuje ze sociálních sítí společné fotky s Peterem. Proč by to dělala? Má na to své vysvětlení, které řekla slovenskému deníku Plus Jeden Deň.

Sexy Němka Linda navštívila během Tour Petera Sagana. Hned ji označili za jeho milenku.
Sexy Němka Linda navštívila během Tour Petera Sagana. Hned ji označili za jeho milenku.

„Psali mi, že jsem ku*va a podobné věci. Proto jsem raději fotky vymazala, nepotřebuju číst takové věci. Lidi jsou hloupí,“ vyjádřila se a dodala: „S Peterem se známe dlouho, vždycky se za ním ráda zastavím, když se jede Tour. Jeho rozchod s manželkou je smutný.“

Jestli je na vině extravagantní sympatická Němka či jsou za rozpadem manželství neshody s Katarínou, je ve hvězdách. To ví jenom ti, o které v tomto příběhu jde. Třeba ještě bude mít šťastný konec…