Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Řepku odsoudili k VĚZENÍ. Dával falešné inzeráty s nabídkou sexu

Autor: iSport.cz, pta, ČTK

Další blikanec má pro Tomáše Řepku zatím nejvážnější následky. Městský soud v Brně ho odsoudil k šesti měsícům vězení za to, že porušil cizí práva. Toho se měl dopustit tím, že na internetu zveřejňoval falešné inzeráty za svoji bývalou ženu Vlaďku Erbovou s nabídkou sexuálních služeb. Rozsudek není pravomocný, Řepka se na místě odvolal.

Při předchozích jednáních se Řepka přiznal k tomu, že jeden z inzerátů podal, podle soudkyně však měl na svědomí všechny tři. Kromě toho obžaloba předložila záznam z banky, kde Řepka za inzeráty ve společnosti svojí současné partnerky Kateřiny Kristelové , za inzeráty měl platit. Na jeden z nich měli pak odpovídat z hotelu v Lucembursku, kde byli ubytování s fotbalovým týmem Amfora. Kristelová dostala u soudu pokutu 50 tisíc korun.

"Je mi to líto, byla to klukovina. Omlouvám se paní Erbové. Ale kdybych se nejmenoval Řepka, tak tady nestojíme," řekl u soudu Řepka.

Erbová předtím uvedla, že kvůli inzerátům, na které jí přicházely oplzlé odpovědi, utrpěla psychickou újmu. Následky prý trpí dodnes. "Ve chvíli, kdy se ukázalo, kdo za tím stojí, jsem se zhroutila. Nebyla jsem schopná každodenního režimu, nemohla jsem spát. Vyhledala jsem psychiatry, na terapii chodím dodnes," řekla při své výpovědi před soudem.

Soudkyně vzala v potaz i skutečnost, že byl Řepka odsouzený k 180 hodinám veřejně prospěšných prací za neplacení alimentů na syna Marcuse. Kvůli tomu také přišel o řidičský průkaz. Čtyřiačtyřicetiletému Řepkovi přitížily i dřívější soudní kauzy. V letech 2015 a 2016 byl dvakrát odsouzen k podmínečnému trestu za řízení v opilosti. 

Ve fotbalovém prostředí působil bývalý reprezentant Řepka, který hrál za Spartu, Fiorentinu či West Ham, naposledy před necelými třemi lety jako asistent ve Štěchovicích.

Řepka o trenérovi Strakovi: Když odešel do Slavie, vymazal jsem si ho z mobilu
Video se připravuje ...