Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Sexy Ruska hokejisty Jaškina a její úlet v Dominikáně: Svlékla se jinému na pláži!

Autor: ps

Láska se jí hokejově trápí v zámoří, ale ona má pohodu u moře. A jakou! Přítelkyně útočníka Washingtonu Dmitrije Jaškina (25) se pochlubila, že ji na dovolené v Dominikánské republice oslovil fotograf ze stejného hotelu. Dopadlo to tak, že se mu svlékla na pláži!

Stačí mít fantastickou postavu, dobře vyvinuté vnady, tisíce sledujících na sociální síti a krásné ženy mají o zábavu postaráno. Stejně jako Nadia, partnerka reprezentačního forvarda Jaškina , který se momentálně trápí v NHL.

V St. Louis, kde strávil šest sezon, se stal nechtěným hráčem. Překvapivě ale po něm sáhl vítěz Stanley Cupu Washington s tím, že si o něho hodně slibují. „Je velký, má dobrý pohyb a preferuje kontaktní hru. Chtěli bychom od něho i více bodů,“ maloval si trenér Todd Reirden. Jenže poslední zápas proti Rangers (4:3 v prodl.) už Saša zase proseděl na tribuně.

Ale zpět k jeho milované blondýnce… Ta si užívá a užívá si také toho, že je jednoduše krásná. Na Instagramu se svěřila se svým příběhem: „Byla jsem na dovolené v Dominikánské republice. Napsal mi tam fotograf z New Yorku, že je s manželkou ve stejném hotelu a rád by mě nafotil. Tohle je výsledek,“ pochlubila se fotkou ve spodním prádle na pláži.

Tohle chování ale teď Jaškinovi moc nepomůže. Už tak je dole z toho, že v nejlepší hokejové soutěži světa nehraje. Teď navíc kouká na obrázek svlečené přítelkyně na pláži, jak ji fotí cizí chlápek. To je těžký boj…

Jaškinova láska Nadia se svlékla neznámému fotografovi v Dominikánské republice.
Jaškinova láska Nadia se svlékla neznámému fotografovi v Dominikánské republice.