Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Očista tenistky Plíškové na Seychelách: Neuvěřitelná částka za dovolenou s Hrdličkou!

Autor: ps

Dohromady přes 81 milionů korun! To je suma, kterou v letošní sezoně vydělala tenistka Karolína Plíšková (26) pod dohledem svého manažera a manžela Michala Hrdličky (29). Jasně, pořádný balík se musí hned roztočit!

Jde tu o hodně peněz, které normální smrtelníci za luxusní dovolenou nikdy neutratí. Ale pokud někdo (jako Plíšková ) za rok inkasuje 81 milionů, pak jsou to drobné, co se dají využít ke skvělým radovánkám.

Nejlepší jídlo na Zemi, bílé pláže, šťavnaté drinky, každodenní pálení slunce, chytání mečounů na otevřeném moři, »sváča« na jedné z TOP 20 nejkrásnějších pláží planety… To něco stojí!

Připočtěme cifru ve Villas Palm Royal na Seychelách (za 4 dny se platí 156 tisíc korun), to se pak jednomu zatočí hlava! „Jeden z nejlepších dnů,“ libuje si 8. hráčka žebříčku pohodu a vysokou cenu.

Tohle všechno rozhazování je ovšem pohlazení po náročné sezoně, kterou Karolína chtěla zakončit ve finále Fed Cupu, což jí překazilo natržené lýtko. Takže kde jinde, než v ráji exotiky, se jí může ulevit?

Jedna z nejvyhledávanějších tenistek světa na dovolené jenom nelení. Stihla vyhodit kondičního trenéra Marka Všetíčka (ten se má věnovat Tomáši Berdychovi ) a splétá plány na novou sezonu. Ta se jí rozběhne na začátku ledna menšími turnaji u protinožců, ostrým začátkem pak bude Australian Open v Melbourne (14.-26. ledna).

Svačinka Karolíny a Michala na jedné z 20 nejkrásnějších pláží planety.
Svačinka Karolíny a Michala na jedné z 20 nejkrásnějších pláží planety.