Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ostrý útok na tenistku Cibulkovou! Za fotku v kožichu schytala nejdrsnější urážky

Autor: sjs

Někdy stačí jedna fotka a vyvolá hodně emocí. Slovenská tenistka Dominika Cibulková na sociální síť vystavila svůj snímek v bílém kožíšku a začala mela. Podle ochránců zvířat je její oděv vyrobený ze zabitých opic.

Za drahé oblečení utrácí desítky tisíc korun. Kabelek, bot a kožichů má plnou šatnu. Jenže ne vždy se ve svém luxusním oblečení líbí i ostatním lidem. „Co se musí stát, když má člověk potřebu nosit na sobě kožich z opice. Proč dokáže být tak krutý, jen kvůli společenskému postavení? Proč se sportovkyně cítí o něco víc v kožešině, kterou nepotřebuje? Když ví, že při výrobě umírají desítky a stovky živých tvorů?“ ptá se u fotky Cibulkové v bílém kožichu slovenská organizace Eko-inak.

V reakci na toto upozornění se vzedmula vlna odporu proti tenistce. „Ona je sportovkyně? Podle těch fotek bych řekla, že je to nechutná sprostá štětka,“ rozzuřila se na sociální síti jedna Slovenka. Přidal se i další člověk v diskuzi. „Je to obyčejná tupá kráva, která si po přečtení těchto příspěvků řekne, že jsme jen banda kreténů, kteří jí závidí krásný kožich…“

Cibulková se rozhodla bránit útokům skrze svého dvorního stylistu Andreje Kusalíka. „Ten kožich není z opice. Je to sice kožich od Valentina, ale je to kožich z kozy. Z opic se kožichy nedělají,“ tvrdil stylista pro deník Nový Čas. Milovníky zvířat tahle odpověď zřejmě příliš neuklidní.  

Cibulková v kožichu, který je údajně z opice
Cibulková v kožichu, který je údajně z opice