Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dallas je v pozoru! Do USA míří zabiják „Kobra“ a jeho sexy Polka

Autor: om

V sobotu mu bude třicet. Na »stará kolena« vyrazí fotbalový útočník Zdeněk Ondrášek objevit Ameriku! Bude teprve třetím Čechem v MLS. Smlouvu podepsal s FC Dallas.

Z webových stránek klubu FC Dallas na vás jako první vyskočí Čech Zdeněk Ondrášek! A z věcí, které byste o něm měli vědět, je hned první kobra – jeho přezdívka a zároveň tetování na zádech.

Na Facebooku už pěknou angličtinou namluvil vzkaz: „Jsem Zdeněk Ondrášek, nový hráč FC Dallas. Přeju vám krásné Vánoce a šťastný nový rok! Těším se na vás, těším se, až budu bojovat za klub.“

Daria Dembinská, přítelkyně českého fotbalisty Zdeňka Ondráška
Daria Dembinská, přítelkyně českého fotbalisty Zdeňka Ondráška

Zatím je ale v Krakově, kde si našel polskou přítelkyni Dariu, jež na něj má pozitivní vliv. „Uklidnil jsem se, už to není jako dřív,“ říká. Divokou minulost nechal daleko za sebou, s Dariou je šťastný a ona s ním pojede do Ameriky.

„Zdeněk měl nabídky z větších polských klubů, ale i z Nizozemska a Francie. Ameriku si vybrali s partnerkou sami, ona má z té volby také radost,“ všiml si hráčův agent Pavel Zíka.

Teď si můžou v klidu užít svátky, start přípravy FC Dallas je až 20. ledna. „Ještě předtím by měl klub Zdeňka představit, v plánu je, že se tak stane v plné hale během některého ze zápasů NHL,“ upřesnil Zíka. V tamním hokejovém klubu má i dva krajany, Faksu s Hanzalem. „Dostane na zápasy Dallasu v NHL i NBA zlatou kartu,“ přibližuje manažer bonusy, které ho v Americe čekají.