Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Fotbalové hvězdy na prázdninách: Sexy fotky, kulatá bříška i zásnuby v ráji!

Autor: hoz

V prvoligové tabulce má Slavia náskok čtyř bodů, Plzeňáci zase měli o den delší volno. Dnešek ale bude u obou fotbalových rivalů stejný: po zimní pauze se nastupuje do práce! Co všechno hráči dvou nejlepších českých klubů současnosti během bleskových prázdnin stihli?

Záložník Viktorky Patrik Hrošovský (26) během osmnáctidenní dovolené poznat krásy Dominikánské republiky – a k tomu ještě požádat o ruku svou lásku Kláru Lepkovou, mediální odbornici a milovnici jógy, pilates a psů. „Řekla ano,“ pochlubil se »Hrošo« den po Vánocích.

Opora Viktorie Plzeň Patrik Hrošovský s partnerkou a budoucí manželkou Klárou si užívali dovolenou v Dominikánské republice
Opora Viktorie Plzeň Patrik Hrošovský s partnerkou a budoucí manželkou Klárou si užívali dovolenou v Dominikánské republice

To jeho slovenský krajan – a sešívaný fotbalový rival – Miroslav Stoch (29) před plážemi upřednostnil ulice New Yorku. „Brooklyn, bejby,“ pochlubil se u fotky se svou partnerkou a modelkou Paulou Bedžeti a ročním synem Tobiasem.

Ve čtvrtek ale všem volníčko skončilo a začíná nenáviděná zimní příprava proložená soustředěním ve Španělsku. Pražský klub za teplem odlétá dnes, plzeňský až 20. ledna.