Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Smolař Trpišovský se prohnul nejen bolestí. Nový nos za 300 tisíc!

Autor: nem

Boxeři mají frkolu na maděru každou chvilku. Těm to přijde jako houska na krámě. Ale fotbalový kouč a ještě k tomu s úrazem v cizině? Jindřich Trpišovský (42) by mohl vyprávět.

Slavia konečně zveřejnila snímek svého notně pocuchaného šéftrenéra. Z nosu mu udělala fašírku prachobyčejná účast na bagu s mančaftem během soustředění v Portugalsku. V zápalu boje o merunu se střetl se zadákem Janem Bořilem a jaký byl výsledek smolné kolize? Děsivě bolestivý. Dvakrát přeražený frňák a cesta pod kudlu chirurga do špitálu na pobřeží Atlantiku. A tam se takové věci nedělají ihned ani za hubičku.

„Jindra čekal na operaci skoro pět hodin,“ pověděl Aha! muž blízký vedení Slavie. Podle oslovených lékařů se cena takového zákroku v Portugalsku pohybuje kolem částky 300 000 korun. Jasně, je to štrapáce a Jindřich s krytem na nose dnes vypadá jako člověk, který se vlastním ciferníkem pokusil vykolejit rychlík na trati Lisabon – Porto, ale bude v cajku. Už v neděli povede Škodu a spol. do testovacího mače s Red Bull Salcburk.

Jindřich Trpišovský poprvé zapózoval se svým zlomeným nosem
Jindřich Trpišovský poprvé zapózoval se svým zlomeným nosem