Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Přepište dějiny! Na Super Bowlu budou poprvé mužské roztleskávačky

Autor: pv

To není vtip. Každoročně nejsledovanější sportovní událost Super Bowl letos poprvé v dějinách ozvláštní mužští roztleskávači. Pánové Quinton Peron a Napoleon Jinnies budou dovádět mezi sexy cheerleaders při utkání New England Patriots s Los Angeles Rams v Atlantě.

Šílený nápad odstartoval misi, která se nakonec stala úspěšná. Ať se zdá jakkoliv bláznivá. „Byl jsem se podívat na zápas basketbalistů Lakers a díval jsem se na jejich roztleskávačky. Ptal jsem se sám sebe, proč nemůžu být tam dole? Zvládl bych to samé, co ony,“ řekl Quinton Peron loni v létě v rozhovoru pro pořad Good Morning America.

Jeden z tanečníků se stal roztleskávačem LA Rams
Jeden z tanečníků se stal roztleskávačem LA Rams

Dal se tak dohromady s tanečníkem Napoleonem Jinniesem a nabídli se do služeb klubu Los Angeles Rams, který je začlenil mezi své kmenové roztleskávačky.

V minulosti už například tým NFL New Orleans Saints měl roztleskávače, ale nikdy se muži v této roli nepředstavili během Super Bowlu. Premiérově se tak stane v neděli v Atlantě.

Super Bowl ONLINE: Los Angeles Rams vs. New England Patriots »

Na víkendovém mistrovství republiky v cheerleadingu předváděly dívky náročné akrobatické pozice Na víkendovém mistrovství republiky v cheerleadingu předváděly dívky náročné akrobatické poziceFoto TV iSport