Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hokejistka Spartaku se zranila. Klub to oznámil fotografií, která vyvolala poprask

Autor: sjs, pta

Zranění hokejistky Spartaku Moskva? Zpráva, která by těžko získala pozornost na mezinárodní úrovni. Způsob, který ruský klub zvolil, ale zaujal fanoušky v řadě zemí. Na sociální síti totiž zveřejnil fotografii své hráčky Julie Ušakovové odhalené na lehátku v ordinaci.

Fanoušci i samotní hokejisté z ní jsou paf. Hokejový klub Spartak Moskva zaměstnává jako šéfku roztleskávaček osmadvacetiletou Julii Ušakovovou, bývalou Miss Olympia. Nyní se sexy kráska předvedla polonahá na lehátku v týmové ošetřovně. Co se jí stalo?

Dlouhonohá blonďatá kráska nejen hraje hokej, ale má ve Spartaku Moskva na starost dívky, které dělají klubu roztleskávačky nebo uklízí led během komerčních přestávek v zápasech KHL a vystupuje i v klubové televizi. Julia se při zápasech hodně naběhá a právě to se jí stalo osudným.

Naše hokejistka se zranila. Fotografie, kterou zveřejnil Spartak Moskva, vzbudila poprask.
Naše hokejistka se zranila. Fotografie, kterou zveřejnil Spartak Moskva, vzbudila poprask.

Při utkání s Petrohradem si podvrtla kotník a musela na klubovou ošetřovnu. Na lehátko se pak položila jen v červených kalhotkách a nahoře bez. „Kotník zvrtnutý a navíc dva zlomené nehty. A to všechno v jeden den,“ stěžovala si Ušakovová.

Fotografii nejdřív sama vystavila na svém soukromém instagramovém účtu, který sleduje 372 tisíc uživatelů. To je mnohonásobně víc, než na této sociální síti nasbíral Spartak (44 tisíc).

Proč se kvůli tomuto zranění skoro celá svlékla, už ale neprozradila. Jedno je jisté. Fanouškům eroticky laděnou fotkou udělala velkou radost.   

Zatímco v Rusku fanoušci především obdivují Juliiny křivky, které se nebála vystavit, v zahraničí jsou reakce mnohem kritičtější a připomínají, že u hokejistů by se podobným způsobem při oznamování zranění nepostupovalo.