Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nezvyklá role české sexy koučky za mořem: Fanoušci nadšení, ona nervózní!

Autor: sjs

Loni se stala první Evropankou, která z pozice hlavní trenérky vedla profesionální zámořský hokejový tým. Fitness trenérka Karolína Huvarová vyniká ale i jako zpěvačka. Před utkáním svého týmu Carolina Thunderbirds zpívá hymny.

Byla úplně dojatá. Huvarová o víkendovém utkání zapěla českou hymnu a fanoušci byli nadšení.

„Spousta z vás se ptala, proč česká hymna zazněla v Americe. Pokud sledujete, jak se vede našemu týmu, víte, že se nám podařilo vyhrát již 24 zápasů v řadě. Jako poctu, každému z hráčů, ze všech zemí, teď hrajeme před zápasem jejich hymnu,“ prozradila půvabná koučka, která byla z velké pěvecké premiéry nejdříve hodně nervózní.

Sexy hokejová koučka Karolína Huvarová
Sexy hokejová koučka Karolína Huvarová

„Musím přiznat, že poté, co ohlásili, že budu zpívat českou hymnu já a ozval se obrovský jásot a tleskání, trošku se mi rozklepala kolínka. Musela jsem si dát pár vteřin na uklidnění, jinak bych to nebyla ani schopna odzpívat. Američani byli nadšeni, i když říkali, že vůbec nerozuměli textu,“ psala Huvarová na Instagramu. 

V plánu má ještě zazpívat slovenskou hymnu, ale ruským hráčům z týmu už nezapěje. „Na tu si netroufám,“ dodala krásná Karolína.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Czech national anthem by our Team trainer (and interim head coach 😃🏒) Karolina Huvarova @karolinahuvarova . And because lot of you was asking about the lyrics, here is the translation 🇨🇿🇺🇸 . ANTHEM LYRICS - ENGLISH TRANSLATION Where is my home, where is my home? Water bubbles across the meadows, Pinewoods rustle among crags, The garden is glorious with spring blossom, Paradise on earth it is to see. And this is that beautiful land, The Czech land, my home. Where is my home, where is my home? If, in a heavenly land, you have met Tender souls in agile frames, Of clear mind, vigorous and prospering, And with a strength that frustrates all defiance, That is the glorious race of the Czechs, Among Czechs is my home. Thank you so much ❤️❤️❤️

Příspěvek sdílený Carolina Thunderbirds (@carolinatbirds),Úno 10, 2019 v 8:12 PST