Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Mačkal si penis! Legendární fotbalista Gascoigne si uřízl ostudu při exhibici

Autor: sjs

Konečně odložil lahev ginu a znovu se vrátil k fotbalu. Zlobivý muž anglického fotbalu Paul Gascoigne (51) se znovu oblékl do dresu Tottenhamu Londýn, ve kterém válel naposledy před 27 lety. V utkání s veterány Interu Milán kromě parádních přihrávek předvedl i faux pas.

Byla to slavný moment. Tottenham otvíral nový stadion pro 61 tisíc diváků, který vyšel na 25 miliard korun. V útrobách má například 87 metrů dlouhý bar pro fanoušky. Klub pro velký okamžik ve své historii uspořádal zápas legend.

Někdejší hvězdy Tottenhamu v čele s Paulem Gascoignem a Jürgenem Klinsmannem nastoupili proti výběru Interu Milán. Oblíbený Gazza ukázal, že i přes letité problémy s alkoholem to má stále v noze a na rozdíl od některých bývalých internacionálů nemá na svůj věk ani takový pupek. Přesto Kohouti prohráli 4:5.

Diváky však pobavil i moment, kdy se Gascoigne tak trochu pozapomněl, že není doma u televize, ale na hřišti v zaplněné fotbalové areně a přes trenky si mačkal svůj pohlavní úd. Zřejmě se mu chtělo na toaletu a možná ho trochu trápí prostata.

Gascoigne se neuhlídal a něco si mačkal pod trenkami
Gascoigne se neuhlídal a něco si mačkal pod trenkami