Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Chelsea napsala, že hraje se Spartou. Šlo o aprílový žert, nebo chybu?

Autor: kvč

V Edenu už se těší na jeden z největších zápasů posledních let, boj s londýnskou Chelsea o semifinále Evropské ligy. Po lístcích se jen zaprášilo, i sami hráči Slavie se nemohou dočkat tolik vytouženého anglického soupeře. Jenže právě ten má v celé situaci trochu buřtguláš. "Lístky na zápas se Spartou Praha jdou v úterý do prodeje," napsal londýnský celek na svém webu. Omlouvat je může snad jen to, že chyba vyšla na apríla...

V úterý už bylo na webu Chelsea vše v nejlepším pořádku a "Blues" lákali na boj se sešívanými. Den předtím ale vše bylo jinak, avízo hlásilo, že slavný celek se chystá na derby s West Hamem a pak na Spartu.

Letenský tým, který stejného úspěchu jako jeho úhlavní rival, tedy čtvrtfinále Evropské ligy dosáhl v roce 2016, se na Twitteru hned chytil. "Ahoj Chelsea, úplně chápeme, že jste zmatení, protože jsme nejúspěšnější a nejslavnější klub v Praze, ale teď hrajete se Slavií, promiňte," stojí ve štiplavém tweetu anglického účtu Sparty.

V úterý už bylo vše správně, londýnský klub se navíc vždy může omluvit na jednu věc - původní článek publikovali na apríla. Tak třeba to přeci jen nebyla chyba, ale jen popíchnutí do příštího soupeře.

Filip Nguyen si pro míč vyskočil nejvýše
Filip Nguyen si pro míč vyskočil nejvýše

TIKI-TAKA: Coufal si vyměnil dres s Coutinhem, Šádek má hvězdy Realu Madrid
Video se připravuje ...