Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Přítelkyně tragicky zesnulého cyklisty (†22): Vzkaz do nebe, který trhá srdce!

Autor: rau

Je křehká, jemná a šíleně smutná! Velké srdce tanečnice Carminy Clipeaové, jež ještě před několika dny bilo pro talentovaného cyklistu Bjorga Lambrechta (†22), puklo po jeho nenadálé smrti ve třetí etapě závodu Kolem Polska bolestí. Bolestí, kterou tmavovláska den po tragédii vyjádřila láskyplným vzkazem do nebe!

„Milý parťáku, miláčku a nejlepší příteli. Žádná slova nemohou popsat, jak moc mi chybíš. Je ve mně prázdnota, velká díra,“ stojí v srdceryvné zprávě půvabné studentky dietetiky na Instagramu.

Carmina Clipeaová poslala dojemný vzkaz do nebe svému zensulému příteli Bjorgu Lambrechtovi
Carmina Clipeaová poslala dojemný vzkaz do nebe svému zensulému příteli Bjorgu Lambrechtovi

Její partner utrpěl v pondělí těžký pád. Břichem dopadl nešťastně přímo na betonovou výpusť a i přes okamžitou lékařskou pomoc vážným vnitřním zraněním v nemocnici podlehl. „Budeš mi chybět navždycky, jako hvězdám chybí slunce na ranní obloze. Byl jsi moje štěstí!“ vyznala se Carminy.

Přímo v Polsku syna doprovázeli také Lambrechtovi rodiče. Při úterní pietní etapě čekali na svého chlapce v cíli. Jako by byl stále součástí pelotonu. Clipaeová truchlila doma: „Byl jsi moje místo štěstí. Pořád nemůžu uvěřit, že jsi nás tady nechal samotné. Dej nám sílu, abychom se s tím vypořádali. Budeš mi chybět. Miluji tě navždycky, andílku můj.“