Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexy volejbalistka Bonnerová už má nové jméno, ale: Svatba plná průšvihů!

Autor: as

Vysnila si dokonalou veselku na zámku se svým princem, a místo toho... škoda mluvit! Elitní česká beachvolejbalistka Martina Bonnerová (28) musela před svatbou řešit jeden průšvih za druhým. Přesto si nakonec svůj velký den užila!

Pohroma za pohromou – tak vypadaly dny před její svatbou s jihoafrickým snoubencem Leem Williamsem, jejím trenérem. „Řekli jsme si ANO, ale před tím jsme museli překonat »pár« překážek,“ ušklíbla se Bonnerová ironicky.

Elitní česká beachvolejbalistka Martina Bonnerová se provdala za svého jihoafrického trenéra Lea
Elitní česká beachvolejbalistka Martina Bonnerová se provdala za svého jihoafrického trenéra Lea

A odhalila všechny trable. „Leovi vypršela víza a svatba málem nebyla, já byla den před obřadem na ME v Moskvě. Družička Lucy uvízla na Kanárech, 5 lidí málem nedorazilo kvůli uzavírkám v Praze, DJ to zrušil týden před svatbou a oficiální překladatelka nepřijela vůbec. To, že nám celý den pršelo a catering servíroval věci, co jsme si neobjednali, byla už maličkost,“ vypočítala.

Nenechala se ale otrávit a na zámku Loučeň si to nakonec se svými nejbližšími náramně užila. Teď se už coby paní Williamsová bude snažit s parťačkou Martinou Maixnerovou pobít o svůj olympijský sen.