Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Voráček vyměnil Jágra za pivo. Štěpánek dal na Slavii přednost vínu!

Autor: red

Liga mistrů, to je magnet, a tak si mač mezi Slavií a Dortmundem v Edenu nenechaly ujít osobnosti veřejného života, ale třeba ani hokejisté ze slavné NHL v čele s Jakubem Voráčkem. Kapitán nároďáku na stadionu sešívaných nejprve poklábosil s kamarády Jágrem a Pavelcem, aby si později v takřka zimním počasí vychutnal vychlazenou dvanáctku mezi svými Letci.

Už v pátek v Praze rozehrají sezonu NHL týmy Chicaga a Philadelphie, dva dny před sledovaným mačem si plejeři obou mančaftů zpestřili večer fotbalovým bonbonkem. A bavili se náramně. „Jsem hrozně rád, že u toho můžu být. Fotbal jsem dlouho živě neviděl,“ prozradil v předzápasovém studiu O2 TV Sport Dominik Kubalík , jehož za pár hodin čeká premiéra v nejlepší lize světa.

„Jsou rádi, že to uvidí. Fotbal moc nesledují, oni mají ten svůj americký, jemuž zase tolik nerozumíme my. Bude to pro ně něco speciálního,“ řekl Kubalík a jeho parťák z útoku David Kämpf dodal: „Spoluhráčům jsem říkal, že musí fandit Slavii, že jinak to nejde,“ smál se.

Prestižní duel si ale nenechali ujít i další. Třeba věrný slávista František Ringo Čech , či tenista Radek Štěpánek , jenž se svým bývalým koučem Markem Všetíčkem ucucávali na tribuně víno.

Podívejte se do fotogalerie, kdo z osobností si nenechal velké utkání ujít…

Sledujte veřejný trénink týmů NHL v Praze ONLINE>>>

Jakub Voráček si fotbálek mezi Slavií a Borussií užíval i s vychlazenou dvanáctkou
Jakub Voráček si fotbálek mezi Slavií a Borussií užíval i s vychlazenou dvanáctkou