Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Na tyhle prsa sbalila fotbalistu Rooneyho! Prostitutka Woodová se odhalila na pláži

Autor: pv

Je zřejmě nejznámější prostitutkou v Anglii. Helen Woodová se proslavila jako placená společnice ženatého fotbalisty Waynea Rooneyho. Nyní vnadná dáma na Ibize ukázala, na co bývalého kapitána anglické fotbalové reprezentace svedla!

Užívá si pohodičku na slunném párty ostrově Ibiza. Woodová s kamarádkou na pláži popíjejí koktejly a dělají si na památku společné fotky na mobil. Kromě toho chytají i bronz. Helen chce být opálena na co nejvíce místech, tak dokonce sundala horní díl plavek, a předvedla své obří vnady v plné kráse.

Prostitutka Helen Woodová před lety uhranua na své vnady fotbalistu Rooneyho
Prostitutka Helen Woodová před lety uhranua na své vnady fotbalistu Rooneyho

Ibiza je její nejoblíbenější místo. Byla tady i letos v červenci, ale to si dvoudílné plavky nechala na sobě. Z čeho si vlastně nákladné dovolené platí? Když se v roce 2010 provalila její aférka s  Rooneym , který tehdy čekal s manželkou prvního syna ze čtyř, zaplatil Woodové britský bulvár pěknou sumu, aby se o pletkách s fotbalistou rozpovídala.

O čtyři roky později dostala další finanční injekci za účast v televizní reality show, kterou dokonce vyhrála. A možná má i dost našetřeno z dob, kdy se živila tělem. Vždyť za noc plnou radovánek si účtovala v přepočtu 50 tisíc korun.