Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Hříšná Paltrowová září v novém seriálu: Manžela podvádí s Navrátilovou!

Autor: ris

Je to vskutku pikantní partnerství dvou slavných žen. Výkonný producent populárního seriálu Politik a zároveň manžel herečky Gwyneth Paltrowové (47) Brad Falchuk si totiž pro svoji vyvolenou připravil hotovou profesní libůstku; roli milenky trenérky koní, jež ztvárňuje wimbledonská šampionka Martina Navrátilová (62). 

Jejich scény jsou prošpikované vášní a erotikou. Pro Navrátilovou žádný problém! Musela se při nich cítit jako doma. Vždyť v reálném životě je provdána za bývalou sovětskou královnou krásy Julii Lemigovou (47). Líbačku s držitelkou Oscara za hlavní roli ve filmu Zamilovaný Shakespeare tak ve stájích zvládla levou zadní.

Proč by ne! I slavná tenistka už je »ostříleným« kumštýřem! Objevila se třeba ve filmu Will and Grace (2000) či v seriálech Portlandia (2013) a The Adventures (2017). To všechno však byly proti nynějšímu projektu tintítka!

Tvůrce Politika Ryan Murphy (53) totiž vyjednal s Netflixem exluzivní pětiletou smlouvu v hodnotě 7 miliard dolarů, což ze seriálu činí zatím nejdražší televizní počin všech dob. A Navrátilová s v něm rozhodně neztratila.

Martina Navrátilová s Gwyneth Paltrowovou ve vášnivé scéně
Martina Navrátilová s Gwyneth Paltrowovou ve vášnivé scéně