Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velké trápení legendárního Golonky. V 81 letech musí znovu řešit rozvod!

Autor: pv

Na stará kolena se dočkal nemilého překvapení. Československý hokejový reprezentant Jozef Golonka (81) řeší problémy v rodině. Jeho dcera Zuzana (32) se rozvádí po sedmi letech s manželem Robertem (36), se kterým má dvě děti. Samotný Golonka si před lety rozvodem prošel a může tak být pro dceru velkou oporou.

V dubnu 2012 vystrojil Golonka pro dceru velkolepou svatbu ve vládním hotelu, kam přišlo na 120 hostů. Po sedmi letech ale manželství zkrachovalo. Podle slovenského deníku Nový Čas požádal o rozvod Zuzanin muž a chce si u soudu vybojovat obě děti do své péče.

Jozef Golonka předstíral, že je Bohdalová jeho manželka
Jozef Golonka předstíral, že je Bohdalová jeho manželka

„Je to výsostná záležitost mé dcery a jejího muže. Je pravda, že se rozvádí, ale na všem se slušně dohodli,“ prozradil bulvárními listu Golonka. „To se v životě stává. Sám jsem se rozvedl s první ženou a vidíte, šťastně žiji 44 let s druhou manželkou Božkou. Člověk nikdy neví, kdy potká opravdové štěstí,“ dodal slavný útočník, který je pro dceru velkou oporou.

„Pro mě je důležité, že jako rodina držíme při sobě i ve složitých situacích. Vnučky mají šest a čtyři roky. Jako děda jsem vždycky k dispozici, abych je pohlídal, když bude třeba,“ řekl starostlivý Golonka.