Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

To je svalovec! Jágr se na výletě v hříšném Las Vegas rozparádil. Proč se svlékl?

Autor: vba

Čím vyplnit osmidenní pauzu mezi zápasy Kladna? U Jaromíra Jágra (47) to byl snad vždy trénink. Jenže tentokrát si sbalil kufry a vyrazil do Las Vegas!

V hokejové extralize má volno, které si zrovna nepřál. „Přijde mi blbost, že nehrajeme častěji. Hokejista vždycky radši hraje zápasy, než trénuje. Máme moc přestávek!“ kritizoval ve Sportu Jágr časté přerušování rozběhnuté soutěže.

Jaromír Jágr využil extraligovou přestávku k návštěvě milovaného Las Vegas, kde si zahrál na klavír Mozarta
Jaromír Jágr využil extraligovou přestávku k návštěvě milovaného Las Vegas, kde si zahrál na klavír Mozarta

A proto »na protest« odjel z republiky přes oceán do Ameriky! „Jedu tam kvůli zelené kartě. Prostě tam musím,“ vysvětloval po posledním mači proti Plzni (7:5), kterou pomohl porazit dalším gólem a asistencí.

Neříkal však tak úplně pravdu. S Jardou totiž do města hříchu zamířil i synovec Jiří Kalla s promotérem Petrem Větrovským. A podle informací Aha! tam chystají představit nový byznysový projekt!

Všichni se ubytovali v luxusním MGM Grand, což je třetí největší hotel na světě, kde noc v nejlevnějším pokoji stojí takřka 3000 korun. A protože další utkání čeká Jágrovo »Kladýnko« až v neděli s Mladou Boleslaví, může si Jaromír do té doby užívat pařbu ve Vegas!

Jako hráč kulečníku a nevídaně i coby klavírista. Prstoklad má jako Fryderyk Chopin...