Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zápas století mezi Vémolou a Véghem je tady. Domlouvali ho dva roky!

Autor: Patrik El-Talabáni

Na jedné straně první Čech v UFC, na opačné bývalý slovenský šampion druhé nejprestižnější organizace Bellator. Zápas století mezi Karlosem Vémolou (34) a Attilou Véghem (34) je tu!

V kleci si to rivalové rozdají už zítra v O2 areně. „Výhra pro mě bude znamenat úplně všechno. Půjdu za hranice, co normální člověk nedokáže,“ burcuje Vémola .

„Může to být nejdůležitější zápas mého života. To není jen vítězství pro mě, ale pro celé Slovensko,“ tvrdí Végh. Jak se největší česko-slovenský MMA souboj historie zrodil?

Staredown před Oktagon 15: Vémola vs. Végh, ostré pohledy i pěst u obličeje!
Video se připravuje ...

Září 2017

Végh a Vémola proti sobě stojí jako trenéři v reality show OKTAGON Výzva. Od té doby začíná snění o duelu mezi těmito dvěma legendami česko-slovenského MMA.

Leden 2018

Vémola oficiálně vyzývá Végha na souboj. „Nebylo to, že jsem si ho vybral. Šlo i o nátlak fanoušků a médií. Je opravdový šampion a výzvě neuhne,“ tvrdil Vémola.

Karlos Vémola a Attila Végh se na podzim střetnou v česko-slovenské bitvě století, kterou pořádá organizace OKTAGON MMA
Karlos Vémola a Attila Végh se na podzim střetnou v česko-slovenské bitvě století, kterou pořádá organizace OKTAGON MMA

Březen 2018

Végh podepisuje dlouhodobou smlouvu s OKTAGONEM, Vémola je v té době zápasníkem jiné organizace. „Karlos mě vyzval, ale já si nechci dokazovat, kdo je nejlepší Čech či Slovák. Mně je to jedno. On se chce se mnou bít, tak ať přijde on za mnou,“ kontroval Végh.

Leden 2019

Přání fanoušků jsou vyslyšena, Vémola přestupuje do OKTAGONU a zápasu století nic nebrání. „Mluvím o něm už dlouho a já vždy doručím, co slíbím,“ hlásil Vémola.

Bijec Karlos Vémola o těhotné sexy přítelkyni Lele: Zanedbávám ji!
Video se připravuje ...

Březen 2019

První Karlosův zápas přestupu a suverénní vítězství v Ostravě. „Všichni víte, proč jsem tady. Hlavně Attila Végh ví, proč jsem tady. V OKTAGONU je jenom jeden král! Tohle je můj domov,“ vzkázal »Terminátor«.

Červen 2019

Šokující K.O., které utrpěl Végh na galavečeru OKTAGON 12, vyvolává otázky, zda zápas století bude. Pochyby jsou brzy rozehnány oznámením termínu, který je stanoven na 9. listopadu.

Červenec 2019

Vémolovo suverénní vítězství nad brazilským »Frankensteinem« jej v očích veřejnosti staví proti Véghovi do role favorita. „K Attilovi jenom jedno. Nedělej to stejné jako ostatní, nesnaž se jen přežít. Jinak skončíš jako Frankenstein!“

Vše o Oktagon 15 a zápase Vémola vs. Végh najdete zde »

Vítejte ve Vémolandu! Karlos s Lelou ukázali svoje luxusní sídlo
Video se připravuje ...

Vémola před zápasem století o Véghovi: Ve mně se mísí pořád to samé, Atilla mi chce všechno vzít
Video se připravuje ...