Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Půvabná dcera grandslamového šampiona Kordy: Našla si hokejového milionáře!

Autor: pet

Lásku dlouho skrývali, ale nyní nastal čas odhalení. Americká golfistka Nelly Kordová (21), dcera bývalého českého tenisty Petra Kordy (51), sbalila hokejistu z NHL Andrease Athanasioua (25), jemuž příští rok skončí dvouletá smlouva, jež mu zajistila v přepočtu 139 milionů korun!

S útočníkem Detroitu chodí už nějakou dobu, v červnu spolu dokonce trávili exotickou dovolenou na Bahamách. Společnými fotografiemi se však pochlubili až teď. „Šťastný americký Den díkůvzdání,“ píše hokejista na Instagramu u obrázku, z něhož přímo čiší láska.

Blonďatá krasavice klofla pořádně exotického fešáka. Andreas je sice Kanaďan, ale etnický původ má v Řecku a jihoamerické Guyaně. Společně jim to náramně sekne, tihle dva se k sobě zkrátka hodí. „Jsem vděčná za každý den,“ raduje se zamilovaná Nelly.

Ta nyní prožívá snový rok. Dařilo se jí totiž na okruhu LPGA, kde posbírala dvě turnajová vítězství (celkem má tři) a se ziskem 38,7 milionu korun je pátou hráčkou světa. Pozadu ale není ani její milý, který v NHL kroutí pátou sezonu, během níž si vydělá téměř 70 »míčů«.

Nelly Kordová na pláži
Nelly Kordová na pláži