Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sportovci a Vánoce: sexy tenistka i pod stromečkem, Hantuchová s vánočkou

Autor: pv

Na nejkrásnější den v roce se vyparádili. Čeští sportovci se pochlubili fanouškům na sociálních sítích snímky, jak tráví Štědrý den. Nejčastěji se fotili jak jinak než u ozdobeného stromečku. Nouze nebyla ani o sexy outfity. Kdo byl nejvíc sexy?

Velké zastoupení měl na Instagramu český tenis. Fotku od stromečku přidala na sociální síť Petra Kvitová , Andrea Sestini Hlaváčková nebo Tomáš Berdych s manželkou Ester. Rajcovní snímek přidala i bývalá fedcupová reprezentantka Iveta Benešová.

Tomáš Plekanec má s tenistkou Lucií Šafářovou dceru Leontýnku
Tomáš Plekanec má s tenistkou Lucií Šafářovou dceru Leontýnku

Samozřejmě nechyběla ani Karolína Plíšková s manželem a manažerem Michalem Hrdličkou a na Štědrý den s nimi bylo i druhé tenisové dvojče Kristýna.

Jak umí péci se na internetu pochlubila Slovenka Daniela Hantuchová , která ukazovala vánočku. Že jí to v kuchyni jde, jistě těší jejího blízkého „kamaráda“ hokejistu Jaromíra Jágra .

Když už jsme u hokeje a tenistu, tak společným snímkem ve vánočním outfitu se pochlubil i Tomáš Plekanec a jeho láska Lucie Šafářová . Někdejší tenistka přitom držela v náručí jejich nedávno narozenou dcerku Leontýnku.

Z fotbalistů měl z 24. prosince dvojitou radost obránce Theo Gebre Selassie , který má na Štědrý den i narozeniny.

K třiatřicetinám mu tak popřála manželka i oba synové. Před udílením dárků si procházku Prahou užil útočník Tomáš Necid s manželkou Klárou a jejich synkem a dcerkou. Ve fotogalerii najdete další slavné české sportovce, jak si užili Vánoce.