Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hvězdy v akci: Kráska Kvitová padala smíchy se Serenou, Nadal vytasil prostředníček

Autor: ptr

První hráč světa Rafael Nadal (33) sice platí za vzor ctnosti, během exhibice před startem Australian Open, na níž se sešli snad všichni vládci současného tenisu, pořádně zazlobil... Kolegu a rivala Novaka Djokoviče (32) počastoval gestem, které by mohlo způsobit pořádnou bouřku. Srba ovšem výborně pobavil. A během exhibice na pomoc obětem australských požárů se smály i Petra Kvitová se Serenou Williamsovou.

Na akci »Rally for Relief« se sešla pěkná řádka těch nejzářivějších hvězd tenisového nebe, mezi kterými nechyběli Roger Federer, Serena Williamsová, Caroline Wozniacká či tuzemská šampionka Petra Kvitová.

Ta všechny přítomné nezaujala jen svojí hrou, ale také neotřelým outfitem. Veselé puntíkaté šatičky i její zářivý úsměv jen dokreslovaly pohodovou atmosféru v aréně Roda Lavera!

Rafael Nadal se při exhibici skvěle bavil, takhle ukazoval prostředníček na Novaka Djokoviče
Rafael Nadal se při exhibici skvěle bavil, takhle ukazoval prostředníček na Novaka Djokoviče

Tu nepokazil ani »Rafa«, když během jednoho z tiebreaků originálně poslal svého deblového parťáka do míst, kde slunce nesvítí. „Já půjdu sem,“ ukázal svým ukazováčkem do levé části dvorce. „A ty půjdeš sem,“ signalizoval rodákovi z Bělehradu opovážlivě vztyčeným prostředníčkem.

Djokovič však ukázal svůj nadhled a vyzval kameramana, aby známé gesto zvěčnil, čímž pobavil zaplněné tribuny tenisového svatostánku.

Výtěžek akce nakonec dosáhl na téměř pět milionů australských dolarů, což je zhruba 75 milionu korun. Veškerá pomoc směřuje k lidem strádajícím po lesních požárech, které od září sužují jihovýchod Austrálie.