Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Obrovský skandál bývalého nejlepšího fotbalisty světa: Skončil v želízkách!

Autor: ptr

Brazilská superstar Ronaldinho (39), vlastním jménem Ronaldo de Assis Moreira, si pěkně zavařil. Byl totiž chycen společně se svým bratrem Robertem v Paraguayi s padělanými doklady! Falešné průkazy byly nalezeny v hotelovém pokoji, kde přebývali.

Paraguayské úřady jsou připraveny učinit v nejbližších dnech prohlášení, ale zatím je vše předmětem vyšetřování. O případném zatčení se teprve rozhodne.

Mezi zabavenými věcmi jsou dva pasy, občanský průkaz a mobilní telefony. Všechny zabavené doklady jsou vedeny na správná jména, ale jsou paraguayské.

Ronaldo de Assis Moreira neboli Ronaldinho se prokázal falešnými průkazy
Ronaldo de Assis Moreira neboli Ronaldinho se prokázal falešnými průkazy

Oba podezřelí uvedli, že v Paraguayi jsou na pozvání majitele kasina Il Palazzo Nelsona Belottiho. Ten je zároveň zástupcem nadace Fraternidad Angelical a měl dojednanou účast hvězdného fotbalisty na charitativní akci.

Bratři mají nyní volnost v rámci svého apartmá v hotelovém resortu, ale zůstávají pod dohledem. Ronaldinho i jeho bratr jsou aktuálně bez svých brazilských pasů kvůli nesplacené pokutě za přečin proti ekologii. Provinili se vybudováním nezákonné rybářské pasti v chráněné oblasti a byla jim uložena pokuta téměř 190 milionů korun.