Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Úsměv i s bolestí v srdci! Bryantová zveřejnila dojemnou fotografii

Autor: ptr

Truchlící manželka po zesnulém Kobem Bryantovi (†41) zůstává velkou oporou pro své tři dcery. Vanessa Bryantová (37) sdílela srdcervoucí fotku, na které je se svými milovanými děvčátky Natalií (17), Biankou (3) a Capri (8 měsíců) před připomínkovou podobiznou jejich otce a sestry Gigi (†13), vyvedené na zdi v Los Angeles.

Kobe a Gigi byli společně se sedmi dalšími lidmi obětí tragické nehody vrtulníku, která se odehrála 26.ledna v Calabasas v Kalifornii.

Vanessa společně s fotkou sdílela text písně od interpreta Nata Kinga Colea, s názvem Smile (ang.úsměv). To naznačuje sílu jejího ducha v této přetěžké době. Text písně zahrnuje i tyto pasáže: „Usmívej se, i když tě srdce bolí. Usmívej se, i když je tvé srdce rozbité. Když jsou na obloze mraky, dostaneš se přes ně, když se usmíváš i přes strach a smutek. Usmívej se a možná zítra, uvidíš slunce, které tě prozáří.“

Vanessa Bryantová s dcerami před vyobrazením Kobeho a Gigi
Vanessa Bryantová s dcerami před vyobrazením Kobeho a Gigi

Již v úterý navíc zveřejnila kouzelné foto samotné Natálie v roztomilých šatičkách, před tou samou stěnou, ke kterému dopasala vzkaz, „Má zlatíčka. Natalia.“ Na krásně vyvedené malbě je zvěčněn okamžik, kdy Kobe políbil svou dcerku Gigi na temeno hlavy při návštěvě basketbalového zápasu. Známá fotografie pochází z listopadu 2019, tedy pouhé dva měsíce před nešťastnou havárií.