Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Olympiáda sexu: Japonci mají pro sportovce dárek: Kondom, co vydrží sto tisíc přírazů!

Autor: ris

Hry nejsou pro sportovce jen vrcholem jejich snažení, ale i místem rozpuku společenského života. Však také před vstupem do olympijské vesnice vyfasují sexuální balíček poslední záchrany – kondomy. A Japonci si na nich dali záležet dvojnásob!

Ochrana vyvinutá speciálně pro olympiádu v Tokiu je nejtenčí na světě - 0,01 milimetru. To už zaručuje opravdový zážitek. „Takovou tloušťku prezervativu nyní nabízejí pouze japonské společnosti,“ bije se pyšně do hrudi Hiroši Jamašita, manažer a mluvčí firmy  výrobce »gum« Sagami Rubber Industries.

Teď to nejlepší! Jelikož se kondomy podrobují důkladnému testování, nejenže jsou tenké jako průklepový papír, ale zaručeně vydrží tempo i těch největších kaňourů. Vydrží totiž až 100 tisíc přírazů, což je, jak uvádí web Daily Star, o 99 740 víc, než je průměr normálního člověka.

Uskuteční se olympijské hry v Tokiu za rok?
Uskuteční se olympijské hry v Tokiu za rok?

Teď je otázkou, zda vášnivé chvíle v olympijské vesnici unesou tamní postele. Aby šetřily životní prostředí, jsou totiž vyrobeny z kartonů. „Velmi pěkná iniciativa... Tedy dokud atleti neukončí svoje soutěže a nezačnou používat tisíce kondomu distribuovaných ve vesnici,“ napsala na Twitter australská hvězda NBA Andrew Bogut. Od výrobce se mu bleskově dostalo ujištění, že lože snese skoro všechno.

Není žádné tajemství, že v olympijské vesnici láska mezi sportovci jen kvete. Kdo by také odolal, když kolem vás v jídelně pravidelně procházejí krasavice jako německá čtvrtkařka Alica Schmidtová, tenistka Eugenie Bouchardová a mnoho dalších.

Jen pro zajímavost. Zatímco ma olympiádě v Londýně organizátoři rozdali celkem 140 tisíc kondomů, o čtyři roky později v Riu jich bylo už 450 000 - 42 na hlavu jednoho sportovce.