Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejlepší golfista světa a sexy dcera legendy Gretzkého: Působivé vyznání!

Autor: ris

Sedm měsíců od prvního rande v roce 2013 se zasnoubili. Škarohlídi se jim smáli, jak na to šli hopem, jejich láska by však i sedm let poté mohla hory přenášet. Momentálně nejlepší golfista planety Dustin Johnson (36) před startujícím vrcholem sezony US Open promluvil, jak velkou oporou mu je jeho sexy partnerka Paulina (31) – dcera hokejové legendy Wayna Gretzkého.

„Je velkou součástí mě samotného, rodiny a samozřejmě mých úspěchů,“ děkoval Johnson svojí přítelkyni, s níž vychovává syny Tatuma a Riveru, v rozhovoru pro golfweek.usatoday.com. „Je doma s dětmi a zvládla to skvěle. Byla mi obrovskou podporou,“ dodala světová golfová jednička.

Lepší ženu života si nemohl přát. Chápavou, tolerantní. „Zkrátka rozumí všemu, co je třeba, aby se člověk dostal tam, kde chce být i s oběťmi, jež to přináší.“ Aby ne, vždyť vyrůstala v rodině hokejové legendy. Ví, jak s křehkou duší profesionálního sportovce zacházet.

„Tolik jsem se toho od Wayna naučil. Stačí ho jen sledovat, jak jedná a zachází s ostatními lidmi,“ pochvaluje si Johnson. „Se všemi Gretzkými v rodině mám bezva vztah. Je skvělé mít možnost je poslouchat,“ dodal a na závěr své milé vysekl poklonu. „Lepšího partnera jsem si nemohl přát.“

Paulina Gretzky s manželem a excelentním golfistou Dusinem Johnsonem na svatbě svého brášky Tye
Paulina Gretzky s manželem a excelentním golfistou Dusinem Johnsonem na svatbě svého brášky Tye