Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Fotbalový expert Rosa: Kolaps v přímém přenosu. Zachránil ho Svěcený!

Autor: ris

Hodnotí, analyzuje, teď ale na žádné rozbory nedošlo. Někdejší vynikající fotbalový obránce a dnes expert televize O2 TV Sport Antonín Rosa (33) před zápasem »svých« Teplic na Slavii (5:1) kolaboval. Zranění si nezpůsobil jen díky pohotového zásahu parťáka u mikrofonu Petra Svěceného (46)

Rosa se začal hroutit zrovna v momentu, kdy měl rozebrat sílu záložní řady »sešívaných«. „Z jedné strany Provod, z druhé strany Olayinka. Bude to takhle přesně?“ ptal se kolegy v improvizovaném studiu Svěcený. Odpovědi už se ale nedočkal.

Bezmála dvoumetrový habán Rosa se totiž začal kácet k zemi. Na nohou se nakonec udržel jen s vypjetím všech sil. „Dobrý v pořádku?“ ptal se zachránce Svěcený dezorientovaného experta.

I přes souhlasné přikývnutí a lehký úsměv putoval někdejší mládežnický reprezentant do nemocnice. Tenhle přenos nedokončil. „Tonda komunikuje a jede na vyšetření,“ popsal děsivé chvíle tiskový mluvčí kanálu David Solnař. Brzy na to poslal do světa optimistickou zprávu. „Je v pořádku na cestě domů. Všechno dobře dopadlo.“

Expert kanálu O2 TV Sport Antonín Rosa začal kolabovat během živého vysílání. Od pádu na zem ho zachránila rychlá reakce Petra Svěceného.
Expert kanálu O2 TV Sport Antonín Rosa začal kolabovat během živého vysílání. Od pádu na zem ho zachránila rychlá reakce Petra Svěceného.

SESTŘIH: Slavia - Teplice 5:1. Demolici řídil Olayinka, Skláři hráli 70 minut v deseti
Video se připravuje ...