Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Sexy hokejová trenérka Huvarová se svlékla: Miláčkové, jsem Playmate!

Autor: ris

163 centimetrů takové ženské krásy, že by bylo divné, kdyby si jí nikdo z Playboye nevšiml. Všiml. Sexy hokejová trenérka Karolína Huvarová (33) je hvězdou říjnového vydání slavného pánského magazínu. „Miláčkové, jsem Playmate!“ září štěstím tmavovlasá specialistka na kondici!

O svalech ví snad všechno. Není divu, že sama Karolína má postavičku, jakoby ji tesal sám Michelangelo Buonarroti. Zatím se její nahotou mohl kochat pouze přítel Andre, teď už je ale všechno jinak. Před objektivem fotografky Alžběty Jungrové doslova zářila!

„Ani nevíte, jak vděčná a neuvěřitelně šťastná jsem. Podařilo se mi splnit sen,“ hlásala nadšeně. Když se jí z Playboye s nabídkou poprvé ozvali, ani tomu nevěřila: „Váhala jsem asi jednu sekundu, a pak skákala radostí,“ smála se.

Že bude hvězdou titulní strany nesměla až do vydání nikomu říct. A i později si radostnou zprávu ještě nějakou tu chvilku hodlala nechat pro sebe. Nešlo to ale vydržet. „A tak jsem vytáhla Andreho z postele a udělali jsme tuhle rychlou fotku na terase. Oči ještě zalepené, ale zářící štěstím,“ napsala emotivně na Instagram pod rajcovní snímek s Playboyem v ruce odvážná koučka.

Okouzlující hokejová trenérka Karolína Huvarová si roli Playmate náležitě užívá
Okouzlující hokejová trenérka Karolína Huvarová si roli Playmate náležitě užívá