Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Mladý atlet (†19) ukončil svůj život: Srdceryvný vzkaz od zlomené přítelkyně!

Autor: ptr

Téměř čtyři roky tu byli jeden pro druhého a vzbuzovali dojem šťastného páru. Zamilovaní až po uši, ale Ondřej Hodboď (†19) se zřejmě vypořádával s osobními démony o kterých okolí nemělo tušení. Vše bohužel skončilo nejtragičtějším možným řešením.

Přítelkyně Simona se musí vypořádat s obrovskou ztrátou. Ze svých citů se vyznala pod fotografií svého milovaného, „24.9.2020 Den, na který s velkou bolestí v srdci nikdy nezapomenu. Zanechal jsi tu strašné prázdno a bolest. Byl jsi nejlepší kluk kterého jsem si mohla přát ale dostali jsme hrozně málo času. Vždycky jsi chtěl pro mě i pro své blízké jen to nejlepší.

Dělal jsi to, co si miloval.. Atletika pro tebe znamenala mnoho. Každé výhry sis vážil stejně. Stálo to mnohé úsilí, neskutečnou dřinu a taky pevnou vůli, tyhle věci ostatní - cizí už neviděli a ty ses vždycky rozhodl že chceš makat a vyhrávat než se jen flákat. Děkuji ti za to, co všechno jsi mě naučil, s tebou jsem byla lepší.

Poznala jsem díky tobě velké množství úžasných lidi, kteří tě měli nesmírně rádi, vážili si tě a já vím že teď tu budou pro mě. Lásko, neskutečně moc tě miluju, celý život na tebe budu myslet a nikdy nezapomenu. Byli jsme si tak blízcí, nikdo nechápal co jsme spolu měli.

Vím, co jsi ke mne cítil a jsem poctěna že jsem s tebou mohla strávit 4 roky svého života. Mělo to být na celý život. Byl jsi tak krásnej človek, uvnitř i z venku. S obrovským srdcem. Doufám, že nás tam zeshora budes hlídat. Neuvěřitelně mi budeš chybět, Oňulko. Nechť se zase potkáme. Navždy a jen tvoje Siminka.“

Srdceryvný vzkaz do atletického nebe jen ukazuje na šílenou smutnost ztráty tak mladého života. Obrovská prázdnota v srdcích se kterou se bude těžce vyrovnávat nejen jeho rodina a blízcí.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Mladý pár byl zamilovaný téměř čtyři roky
Mladý pár byl zamilovaný téměř čtyři roky