Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ohavný čin: Fotbalového rozhodčího (†33) i s přítelkyní (†30) ubodali!

Autor: ptr

Že je Itálie stále plná mafiánských praktik, je léty prověřený fakt. To, co se stalo fotbalovému rozhodčímu Daniele De Santisovi, je však děsivé i v takovém prostředí. Třiatřicetiletý sudí z Lecce byl nalezen v domě kde bydlel ubodaný!

Co je ještě horší, po jeho boku stejně krutou smrtí zemřela i jeho přítelkyně Eleonora Mantaová (†30). Celá šílená událost se seběhla po prudké hádce, která rušila i sousedy mladého páru. Vyšetřovatelé se domnívají, že vrah by se mohl jmenovat Andrea, protože tohle jméno vykřikla Eleonora těsně před svou smrtí. Ale stejné jméno nese i soused dvojice, takže není jasné, zda pouze nevolala o pomoc.

„Viděl jsem muže se žlutým batohem přes rameno běžet po schodech dolů, ale viděl jsem ho jen zezadu, přes kukátko mých dveří,“ vylíčil soused Andrea, svědek útěku pravděpodobného vraha. Postava se mu jevila jen jako silueta v černém motorkářském oblečení s kapucí a kožených rukavicích. Nyní je tato tragická událost předmětem vyšetřování policie.

De Santis rozhodcoval převážně v Serii B a C, tedy druhé a třetí nejvyšší soutěži. Na Serii B byl poprvé nominován v roce 2017. Dohromady v těchto dvou soutěžích vedl úctyhodných 130 utkání.

Italský fotbalový rozhodčí Daniele De Santis s přítelkyní Eleanorou byli zavražděni
Italský fotbalový rozhodčí Daniele De Santis s přítelkyní Eleanorou byli zavražděni