Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Posila Manchesteru City randí se známou zpěvačkou: Sexbomba v Anglii!

Autor: ama

Kabina rozhazovačného Manchesteru City vítá novou posilu. Z Benfiky Lisabon do Anglie přestupuje obránce Ruben Dias (23), ale nebude to jen on, kdo bude poutat velkou pozornost. Jeho partnerkou je totiž půvabná a talentovaná zpěvačka April Ivy (21).

V jejich vztahu to ale v posledních měsících nebyly jen pohoda, klid a tryskající láska do širokého okolí. April totiž krátce před vypuknutím pandemie koronaviru přesídlila z Portugalska na Ostrovy, aby budovala nadějnou pěveckou kariéru.

Aby ne, když to v domovině se singlem »Be ok« dotáhla na první místo hitparády. Jenže daň za úspěch zaplatila velmi rychle, protože se vinou známých okolností a zákazů se svým milým mohla dlouhé měsíce spojit maximálně po Skypu. „Život byl poslední týdny dost šílený. Tolik se toho v mojí i Rubenově kariéře změnilo,“ napsala třeba zpěvačka, vlastním jménem Mariana Gonçalvesová, na Instagram. „Tak jdeme,“ přidala, když byla dohoda o Diasově přestupu do City na stole.

Teď se ale věci mění a Ruben míří za štěstím mezi milionáře. A hudební úspěchy své krásky bude moci sledovat pěkně zblízka přímo v Anglii. Z Manchesteru je to do Londýna čtyři hodiny cesty autem, ne tisíce kilometrů a různá opatření jako z Lisabonu.

Zpěvačka April Ivy - půvabná přítelkyně nové posily Manchesteru City Rubena Diase
Zpěvačka April Ivy - půvabná přítelkyně nové posily Manchesteru City Rubena Diase